Lasketaan Poppiksia
Lasketaan, kuinka monta Poppis-lammasta lapsesi jaksaa syödä!
3-4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 kukkakaali
1 porkkana
majoneesia
pari mustaa oliivia
Resepti
Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Höyrytä kukkakaali ja porkkana halutessasi. Lohkaise kukkakaalista isoja kimpaleita ja aseta ne lautaselle Poppis-lampaiden vartaloiksi. Leikkaa porkkanasta pieniä suorakulmioita ja laita ne kukkakaalien alle lampaiden jaloiksi. Asettele lämpimät Poppikset lampaiden päiksi ja vielä pieniä kukkakaalipalasia päiden päälle villaksi. Tipauta Poppiksiin kaksi majoneesitäplää kuhunkin silmiksi ja lohkaise palat mustaa oliivia mustuaisiksi. Bää.
Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen