Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Lempeän tulinen uunikanapata

Lempeän tulinen uunikanapata

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämä ihanan mausteinen uunikana muhii lisukkeineen uunissa herkulliseksi ateriakokonaisuudeksi pienellä vaivalla. Valmistumista odotellessa on mukava ulkoilla tai ottaa vaikka päiväunet! 

90 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Uunimaustettua Kananpoikaa chili-korianteri 700 g

2 dl kookoskermaa
1 limetinmehu
300 g perunoita
3 valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku korianteria


Resepti

Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.

Nosta koipireidet uunivuokaan. Kaada päälle kookoskerma. Purista joukkoon limetinmehu.
Pese perunat ja leikkaa 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipulit pataan. Ripottele päälle suolaa.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1 tunti. Nosta padan päälle huuhdotut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia.

Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan päälle.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.