Lempeän tulinen uunikanapata
Tämä ihanan mausteinen uunikana muhii lisukkeineen uunissa herkulliseksi ateriakokonaisuudeksi pienellä vaivalla. Valmistumista odotellessa on mukava ulkoilla tai ottaa vaikka päiväunet!
2 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,2 kg
2 dl kookoskermaa
1 limetinmehu
300 g perunoita
3 valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku korianteria
Resepti
Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
Nosta koipireidet uunivuokaan. Kaada päälle kookoskerma. Purista joukkoon limetinmehu.
Pese perunat ja leikkaa 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipulit pataan. Ripottele päälle suolaa.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1 tunti. Nosta padan päälle huuhdotut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia.
Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan päälle.
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen