Lempeän tulinen uunikanapata

Lempeän tulinen uunikanapata

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämä ihanan mausteinen uunikana muhii lisukkeineen uunissa herkulliseksi ateriakokonaisuudeksi pienellä vaivalla. Valmistumista odotellessa on mukava ulkoilla tai ottaa vaikka päiväunet! 

90 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,2 kg

2 dl kookoskermaa
1 limetinmehu
300 g perunoita
3 valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku korianteria


Resepti

Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.

Nosta koipireidet uunivuokaan. Kaada päälle kookoskerma. Purista joukkoon limetinmehu.
Pese perunat ja leikkaa 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipulit pataan. Ripottele päälle suolaa.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1 tunti. Nosta padan päälle huuhdotut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia.

Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan päälle.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen