Lempeän tulinen uunikanapata

Lempeän tulinen uunikanapata

Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 80 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
  • Nosta koipireidet uunivuokaan. Kaada päälle kookoskerma. Purista joukkoon limetinmehu.
  • Pese perunat ja leikkaa 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipulit pataan. Ripottele päälle suolaa.
  • Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1 tunti. Nosta padan päälle huuhdotut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia.
  • Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan päälle.

Kokeile reseptejä