Libanonilaiset kanapitaleivät haloumilla
No nyt on lupa napostella! Libanonilaiset broileripitat ovat taatusti menestys illanistujaisissa. Jos sumakkia ei meinaa löytyä, kysele etnisiä elintarvikkeita myyvistä kaupoista.
4-6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
3 rkl öljyä
½ tl kuivattua oreganoa
½ tl kuivattua timjamia
½ tl kuivattua meiramia
1 tl jauhettua juustokuminaa
(½ tl sumakkia)
8 pitaleipää
200 g halloumia viipaleina
2 tomaattia viipaleina
8 jalapenoa
Resepti
Kuumenna öljy pannulla ja paista Minuuttipihvejä noin 1-2 minuuttia per puoli. Ripottele paistamisen loppuvaiheessa mausteet joukkoon. Grillaa pitaleivät parilagrillissä tai kuumalla pannulla. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Grillaa halloumiviipaleet.
Täytä pitaleivät paistetuilla Minuuttipihveillä, halloumilla, tomaatilla ja jalapenolla. Laita kastikkeeksi kurkkumajoneesia. Asettele pitat näyttävästi tarjoiluastiaan ja ihastele.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen