Libanonilaiset kanapitaleivät haloumilla

Libanonilaiset kanapitaleivät haloumilla

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

No nyt on lupa napostella! Libanonilaiset broileripitat ovat taatusti menestys illanistujaisissa. Jos sumakkia ei meinaa löytyä, kysele etnisiä elintarvikkeita myyvistä kaupoista.

20 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g

3 rkl öljyä
½ tl kuivattua oreganoa
½ tl kuivattua timjamia
½ tl kuivattua meiramia
1 tl jauhettua juustokuminaa
(½ tl sumakkia)

8 pitaleipää
200 g halloumia viipaleina
2 tomaattia viipaleina
8 jalapenoa


Resepti

Kuumenna öljy pannulla ja paista Minuuttipihvejä noin 1-2 minuuttia per puoli. Ripottele paistamisen loppuvaiheessa mausteet joukkoon. Grillaa pitaleivät parilagrillissä tai kuumalla pannulla. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Grillaa halloumiviipaleet.

Täytä pitaleivät paistetuilla Minuuttipihveillä, halloumilla, tomaatilla ja jalapenolla. Laita kastikkeeksi kurkkumajoneesia. Asettele pitat näyttävästi tarjoiluastiaan ja ihastele.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen