Liekki”siivet” ilman luita

Liekki”siivet” ilman luita

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Vaikka kanansiivet ovatkin parhautta, kaikki eivät niistä luiden takia pidä. Vaan eipä hätää. Apuun rientää Liekkiperheen uusin jäsen kananpojan Liekkifileet. Liekkifileissä on sama tuttu makumaailma kuin liekkisiivissä, mutta ilman luita.

25 min

4-6 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Liekki sisäfileet 400 g

½ kurkku
2 porkkanaa

Kariniemen kotiseudun dippi:

1 prk kermaviiliä
1 dl majoneesia, esim Hellmann´s real
2 tl valkosipulijauhetta
2 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl tabascoa
2 tl ketsuppia
1 tl savupaprika jauhetta


Resepti

Sekoita kaikki dipin ainekset huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Asettele liekkisisäfileet uuninpellille ja paista 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kypsiä ja kauniisti paistuneita. Voit myös vaihtoehtoisesti kypsentää sisäfileet paistinpannulla voi-rypsiöljyseoksessa noin 3 minuuttia per puoli.

Leikkaa kurkku ja porkkanat tikuiksi ja tarjoile Liekkifileiden ja dipin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.