Liekki”siivet” ilman luita

Liekki”siivet” ilman luita

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Vaikka kanansiivet ovatkin parhautta, kaikki eivät niistä luiden takia pidä. Vaan eipä hätää! Apuun rientää Liekki-perheen uusin jäsen Kariniemen Original Liekki sisäfileet. Liekki sisäfileissä on sama tuttu makumaailma kuin Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® -tuotteessa, mutta ilman luita.

25 min

4-6 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Liekki sisäfileet 400 g

½ kurkku
2 porkkanaa

Kariniemen kotiseudun dippi:

1 prk kermaviiliä
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 tl valkosipulijauhetta
2 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl tabascoa
2 tl ketsuppia
1 tl savupaprikajauhetta


Resepti

Sekoita kaikki dipin ainekset huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Asettele Liekki sisäfileet uuninpellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniisti paistuneita. Voit myös vaihtoehtoisesti kypsentää sisäfileet paistinpannulla voi-rypsiöljyseoksessa noin 3 minuuttia per puoli.

Leikkaa kurkku ja porkkanat tikuiksi ja tarjoile Liekki sisäfileiden ja dipin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon