Liekki”siivet” ilman luita
Vaikka kanansiivet ovatkin parhautta, kaikki eivät niistä luiden takia pidä. Vaan eipä hätää! Apuun rientää Liekki-perheen uusin jäsen Kariniemen Original Liekki sisäfileet. Liekki sisäfileissä on sama tuttu makumaailma kuin Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® -tuotteessa, mutta ilman luita.
4-6 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
½ kurkku
2 porkkanaa
Kariniemen kotiseudun dippi:
1 prk kermaviiliä
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 tl valkosipulijauhetta
2 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl tabascoa
2 tl ketsuppia
1 tl savupaprikajauhetta
Resepti
Sekoita kaikki dipin ainekset huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Asettele Liekki sisäfileet uuninpellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniisti paistuneita. Voit myös vaihtoehtoisesti kypsentää sisäfileet paistinpannulla voi-rypsiöljyseoksessa noin 3 minuuttia per puoli.
Leikkaa kurkku ja porkkanat tikuiksi ja tarjoile Liekki sisäfileiden ja dipin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon