Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä
Kananpojan Paistileikkeet ovat meheviä paloja, jotka voi grillata sellaisenaan tai eri tavoin täytettynä. Sekoita broilerille limemarinadi ja tarjoile kurpitsaveneiden kanssa.
5-6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt (6 kpl) Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
öljyä grilliparilan voiteluun
Marinadi:
½ dl oliiviöljyä
yhden limen puristettu mehu
½ tl suolaa
1 rkl tuoretta timjamia
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
Kesäkurpitsaveneet:
1 ½ pienehköä kesäkurpitsaa
4 kypsää, pientä varhaisperunaa
3 rkl fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 rkl kevätsipulisilppua
suolaa
Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä tai muuta chilipohjaista mausteseosta
6 rkl juustoraastettagri
Resepti
Sekoita marinadin ainekset ja lisää joukkoon Kananpojan Paistileikkeet. Anna seoksen maustua muutama tunti tai jopa yön yli.
Leikkaa kesäkurpitsat puoliksi, ensin pituus ja sitten vaakasuunnassa. Koverra lohkon sisus lusikalla pois. Kuutioi kypsät varhaisperunat ja sekoita kuutiot fetajuuston ja hienonnetun kevätsipulin kanssa. Mausta sekoitus suolalla ja Chili Explosion mausteseoksella. Täytä koverretut kurpitsaveneet seoksella ja ripottele vielä pinnalle juustoraastetta.
Laita kurpitsaveneet voideltuun grilliin ja grillaa kunnes ne pehmenevät. Grillaa marinoituja Kananpojan Paistileikkeitä 10-15 minuuttia välillä käännellen ja tarjoile ne sitten grillituoreina kesäkurpitsaveneiden kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen