Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä

Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Sekoita marinadin ainekset ja lisää joukkoon Kananpojan Paistileikkeet. Anna seoksen maustua muutama tunti tai jopa yön yli.
  • Leikkaa kesäkurpitsat puoliksi, ensin pituus ja sitten vaakasuunnassa. Koverra lohkon sisus lusikalla pois.
  • Kuutioi kypsät varhaisperunat ja sekoita kuutiot fetajuuston ja hienonnetun kevätsipulin kanssa. Mausta sekoitus suolalla ja Chili Explosion mausteseoksella.
  • Täytä koverretut kurpitsaveneet seoksella ja ripottele vielä pinnalle juustoraastetta.
  • Laita kurpitsaveneet voideltuun grilliin ja grillaa kunnes ne pehmenevät.
  • Grillaa marinoituja Kananpojan Paistileikkeitä 10-15 minuuttia välillä käännellen ja tarjoile ne sitten grillituoreina kesäkurpitsaveneiden kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä