Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Maailman helpoin kanakorma

Maailman helpoin kanakorma

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Maailman helpoin Kariniemen kanakorma valmistuu melkein kuin itsestään näppärässä uuninkestävässä pakkauksessaan. Sekoittele joukkoon vain muutama raaka-aine ja makumatka Intiaan on valmis.

65 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan kanakorma 700 g

2 dl kookoskermaa
1 dl cashewpähkinöitä
rouhittua mustapippuria

Raita:

1 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl raastettua kurkkua
2 tl sitruunamehua
10 mintunlehteä hienonnettuna


Resepti

Avaa kanakorman pakkaus ja laita koko komeus pakkauksineen 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 minuuttia ja sekoita joukkoon kookoskerma. Jatka paistamista vielä toiset 30 minuuttia, kunnes kananpoika on pehmeää ja kypsää. Rouhi lopuksi päälle mustapippuria.

Valmista korman paistuessa raita. Valuta raastetusta kurkusta enin neste pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä, kunnes korma on valmis. Tarjoa korman ja raidan lisukkeena riisiä.

Vinkki:

Mikäli haluat kanan kastikkeesta sileää, kaada se paistamisen jälkeen vuoasta kulhoon tai pieneen kattilaan ja ”poraa” sauvasekoittimella. Poratessa kastike emulgoituu kermaiseksi kastikkeeksi. Kaada kastike takaisin paistileikkeiden päälle ja tarjoa.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.