Maailman helpoin kanatikka
Maailman helpoin Kariniemen kanatikka valmistuu melkein kuin itsestään näppärässä uuninkestävässä pakkauksessaan. Sekoittele joukkoon vain muutama raaka-aine ja makumatka Intiaan on valmis.
3-4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanapata Tikka Masala 700 g
2 dl kookoskermaa
1 dl cashewpähkinöitä
rouhittua mustapippuria
Raita:
1 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl raastettua kurkkua
2 tl sitruunamehua
10 mintunlehteä hienonnettuna
Resepti
Avaa kanakorman pakkaus ja laita koko komeus pakkauksineen 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 minuuttia ja sekoita joukkoon kookoskerma. Jatka paistamista vielä toiset 30 minuuttia, kunnes kananpoika on pehmeää ja kypsää. Rouhi lopuksi päälle mustapippuria.
Valmista korman paistuessa raita. Valuta raastetusta kurkusta enin neste pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä, kunnes korma on valmis. Tarjoa korman ja raidan lisukkeena riisiä.
Vinkki:
Mikäli haluat kanan kastikkeesta sileää, kaada se paistamisen jälkeen vuoasta kulhoon tai pieneen kattilaan ja ”poraa” sauvasekoittimella. Poratessa kastike emulgoituu kermaiseksi kastikkeeksi. Kaada kastike takaisin paistileikkeiden päälle ja tarjoa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon