Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Maksapasteija Kananpojasta

Maksapasteija Kananpojasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kananpojan herkkumaksamakkarasta saa entistä makoisampaa pienellä tuunauksella. Helpoimmat tarjottavat loihdit tarjoamalla tätä suussasulavaa kananpojan maksapasteijaa sellaisenaan yhdistettynä rapeisiin kekseihin tai tuoreeseen leipään. Niin hyvää! Käyttökohteissa vain mielikuvitus on rajana. 

30 min

15 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 kpl Kariniemen Kananpojan herkkumaksamakkara 150 g

50 g punasipulia hyvin pieniksi kuutioiksi leikattuna
1 dl punaviiniä
1 rkl punaviinietikkaa
3 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna

Lopuksi: tuoretta timjamia 3 rkl, hyvin hienoksi leikattuna


Resepti

Yhdistä kaikki aineet timjamia ja Herkkumaksamakkaraa lukuun ottamatta kattilassa ja keitä niin kauan kunnes kaikki neste on hävinnyt.

Lisää nesteeseen lopuksi hienoksi leikattu timjami ja jäähdytä seos kylmäksi.

Sekoita seos Herkkumaksamakkaran joukkoon.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.