Mansikka-kanapeet
Kokoa ihanat cocktail-palat voileipäkekseistä, brie-juustosta, mansikoista ja Kariniemen uusista hunajapaahdetuista fileeleikkeleistä. Mansikka tuo juuri sopivasti makeutta nähin syötävänsöpöihin pikkusuolaisiin. Tervetuloa juhlavieraat!
4 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
250 g briejuustoa
1 rasia mansikoita lohkoina
1 rasia versoja
crostineja tai muita voileipäkeksejä
Resepti
- Taittele ensin fileeviipaleet viuhkoiksi keksien päälle.
- Nostele viuhkojen päälle versoja ja viipaleet briejuustoa.
- Viimeistele vielä mansikanlohkoilla ja tarjoa seuraksi valmista balsamicosiirappia.
Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon