Mansikka-kanapeet

Mansikka-kanapeet

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kokoa ihanat cocktail-palat voileipäkekseistä, brie-juustosta, mansikoista ja Kariniemen uusista hunajapaahdetuista fileeleikkeleistä. Mansikka tuo juuri sopivasti makeutta nähin syötävänsöpöihin pikkusuolaisiin. Tervetuloa juhlavieraat!

10 min

4 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

250 g briejuustoa
1 rasia mansikoita lohkoina
1 rasia versoja
crostineja tai muita voileipäkeksejä


Resepti

  1. Taittele ensin fileeviipaleet viuhkoiksi keksien päälle.

  2. Nostele viuhkojen päälle versoja ja viipaleet briejuustoa. 

  3. Viimeistele vielä mansikanlohkoilla ja tarjoa seuraksi valmista balsamicosiirappia.

 

Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon