Marokkolainen kananpojankeitto
Kariniemen Minuuttipihvi® Mandarin Español on kaikessa mausteisuudessaan nappiosuma kruunaamaan tämän marokkolaistyylisen keiton.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
½ prk / 50 g tagine-tahnaa
1 tl Ras el Hanout -maustetta
1 porkkana
1 punasipuli
2 kevätsipulia
2 rkl korianteria silputtuna
1 punainen chili
4 dl kuohukermaa
2 dl vettä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Leikkaa Minuuttipihvit suupaloiksi. Viipaloi porkkana, sipuli, kevätsipuli ja chili ohuiksi.
Kuumenna paistinpannu ja paista kananpojan palat voi-öljyseoksessa, kunnes niissä on kaunis väri. Lisää pannulle porkkana ja jatka hetki paistamista.
Siirrä paistetut kananpojan palat sekä porkkanat kattilaan, lisää joukkoon tagine-tahna, Ras el Hanout -mauste, vesi ja kerma. Kiehauta ja anna pulputtaa hiljalleen, kunnes porkkana alkaa pehmetä.
Lisää sekaan punasipuli, kevätsipuli, chili ja korianteri ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon