Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Marokkolainen kananpojankeitto

Marokkolainen kananpojankeitto

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Minuuttipihvi® pehmeä curry on kaikessa pehmeydessään nappiosuma kruunaamaan tämän mausteisen marokkolaistyylisen keiton.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curry 760 g

½ prk/50 g Taginetahnaa
1 tl ras el hanout -maustetta
1 porkkana
1 punasipuli
2 kevätsipulia
2 rkl korianteria silputtuna
1 punainen chili
4 dl kuohukermaa
2 dl vettä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Leikkaa Minuuttipihvit suupaloiksi. Viipaloi porkkana, sipuli, kevätsipuli ja chili ohuiksi.

Kuumenna paistinpannu ja paista kananpojan palat voi-öljyseoksessa, kunnes niissä on kaunis väri. Lisää pannulle porkkana ja jatka hetki paistamista. Siirrä paistetut kananpojan palat sekä porkkanat kattilaan, lisää joukkoon taginetahna, ras el hanout -mauste, vesi ja kerma. Kiehauta ja anna pulputtaa hiljalleen, kunnes porkkana alkaa pehmetä. Lisää sekaan punasipuli, kevätsipuli, chili ja korianteri ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.