Marokkolaiset kanansiivet ja harissadippi
Marokkolainen makumaailma toimii kanansiivissä kutkuttavan koukuttavasti, joten pidä huoli, että varaat aterialle riittävästi siipiä. Valmiiksi kypsät paistetut siivet ovat jo siltäänkin herkullisia, mutta extrahyvää niistä saa paistamalla pinnan rapeaksi.
2-3 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut siivet 750 g
1 rkl ras el hanout -mausteseosta
2 rkl rypsiöljyä
Harissadippi:
1 dl majoneesia
1 dl kreikkalaista jogurttia
2 tl harissamaustetahnaa
1 rkl hienonnettua minttua
1 tl sitruunamehua
Resepti
Sekoita harissadipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
Sekoita siivet, ras el hanout ja rypsiöljy sekaisin. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes siivissä on rapea pinta. Tarjoa!
-
Gluteeniton
-
Laktoositon