Marokkolaiset kanansiivet ja harissadippi

Marokkolaiset kanansiivet ja harissadippi

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Marokkolainen makumaailma toimii kanansiivissä kutkuttavan koukuttavasti, joten pidä huoli, että varaat aterialle riittävästi siipiä. Valmiiksi kypsät paistetut siivet ovat jo siltäänkin herkullisia, mutta extrahyvää niistä saa paistamalla pinnan rapeaksi.

20 min

2-3 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut siivet 750 g

1 rkl ras el hanout -mausteseosta
2 rkl rypsiöljyä

Harissadippi:

1 dl majoneesia
1 dl kreikkalaista jogurttia
2 tl harissamaustetahnaa
1 rkl hienonnettua minttua
1 tl sitruunamehua

 


Resepti

Sekoita harissadipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
Sekoita siivet, ras el hanout ja rypsiöljy sekaisin. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes siivissä on rapea pinta. Tarjoa!

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon