Maukas kanalasagne
Herkullinen lasagne valmistuu näppärästi myös kananpojan jauhelihasta. Mutkia voi myös joskus oikoa tekemällä kastikkeen valmiiksi maustetusta tomaattikastikkeesta.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
750 g valmista tomaattikastiketta (esim. Raguletto tai Dolmio)
Juustokastike:
500 g ricotta-juustoa
1 kananmuna
3 dl maitoa
1 tl mustapippuria
Lisäksi:
lasagnelevyjä
1 dl juustoraastetta
Resepti
- Paista jauheliha ja mausta suolalla. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon.
- Sekoita kaikki juustokastikkeen ainekset keskenään.
- Kokoa voideltuun uunivuokaan kerroksittain tomaattista kanakastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.
- Paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia ja anna lasagnen vielä levätä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia