Maukas kanalasagne

Maukas kanalasagne

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Herkullinen lasagne valmistuu näppärästi myös kananpojan jauhelihasta. Mutkia voi myös joskus oikoa tekemällä kastikkeen valmiiksi maustetusta tomaattikastikkeesta.

60 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton 400 g

Tomaattinen kanakastike:
1 pkt (400 g) Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton
750 g valmista tomaattikastiketta (esim. Raguletto tai Dolmio)

Juustokastike:
500 g ricotta-juustoa
1 kananmuna
3 dl maitoa
1 tl mustapippuria 

Lisäksi:
lasagnelevyjä
1 dl juustoraastetta


Resepti

  1. Paista jauheliha ja mausta suolalla. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon.

  2. Sekoita kaikki juustokastikkeen ainekset keskenään.

  3. Kokoa voideltuun uunivuokaan kerroksittain tomaattista kanakastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.

  4. Paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia ja anna lasagnen vielä levätä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

 

 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia