Maukas stifado
Kokkaa kreikkalainen lihapata tällä kertaa kanasta. Kananpojan paistileikkeistä tulee entistäkin mehevämpiä, kun ne pääsevät hautumaan uunissa.
4-6 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk hillosipuleita 340 g (liemineen)
2 kpl kanelitanko tai 1 tl jauhettua kanelia
2 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
2 tl kuivattua oreganoa
½ tl mustapippuria
1 tl suolaa
100 g fetajuustoa
Resepti
Lisää pataan tomaattimurska ja hillosipulit liemineen. Lisää kaneli, oregano, mustapippuri, valkosipuli ja suola. Asettele lopuksi paistileikkeet pataan. Laita pata uuniin 160 asteeseen ilman kantta ja kypsennä ensin 1 tunti. Jatka kypsennystä vielä toinen tunti kansi päällä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa padan suoraan kansi päällä uuniin kahdeksi tunniksi. Lisää valmiin padan joukkoon lopuksi murennettu fetajuusto. Koristele halutessasi vielä oreganolla. Tarjoa keitetyn riisin kera.
Katso myös niksivideo: Näin kokkaat mehevää kanaa
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen