Mausteista jogurttikanaa
Kananpojan Sisäfileistä valmistat helposti mausteisen kastikkeen. Vaihtoehtoisesti voit marinoida broilerin reseptin jogurttikastikkeella ja grillata vartaina. Jos valmistat marinoituja vartaita niin sekoita keskenään jogurtti, valkosipuli, juustokumina, curry ja hunaja ja marinoi fileet seoksessa. Intialaisen ruoan valmistuksessa kannattaa kuivia mausteita paahtaa hiukan pannulla, jolloin niiden aromit irtoavat paremmin ruokaan.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
3 dl ruoanvalmistusjogurttia
3 rkl currya
2 rkl juustokuminaa
1 valkosipulin kynsi
2 rkl hunajaa
2 porkkanaa
¼ valkokaalia
1 sipuli
1rkl öljyä
4 dl basmatiriisiä
Resepti
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja viipaloi sipuli ja porkkana. Suikaloi valkokaali. Kuumenna öljy padassa ja laita kana sekaan. Ruskista sisäfilee kevyesti. Lisää pataan juustokumina, curry, hunaja, valkosipuli ja vihannekset. Freesaa hetken. Lisää sitten ruoanvalmistusjogurtti ja tarvittaessa hieman vettä. Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä, välillä hämmentäen, noin 30 minuuttia. Sukella intialaisten makujen maailmaan.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen