Mausteista kananpoikaa, grillattua salaattia ja sinihomejuustodressingiä
Grillattu salaatti saattaa kuulostaa eksoottiselta, mutta usko pois, toimii! Sinihomejuusto-dressingin voit valmistaa hyvin jo vaikka edellisenä päivänä ja helpottaa näin grillausta.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
2 rkl jamaikalaista jerk-maustetta
2 kpl sydänsalaattia
2 isoa omenaa
suolaa
rypsiöljyä
Sinihomejuusto-dressing:
1 pkt sinihomejuustoa
200 g kermaviiliä
2 tl omenaviinietikkaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Resepti
Hiero jerk-mauste ja tilkka rypsiöljyä paistileikkeiden pintaan ja anna niiden maustua tunnin ajan.
Yhdistä dressingin ainekset kulhossa ja surauta sauvasekoittajalla sileäksi kastikkeeksi. Laita jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
Grillaa Kananpojan Paistileikkeitä kuumassa grillissä noin 20 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat mehevän kypsiä. Pidä lämpiminä.
Leikkaa sydänsalaatit pitkittäin halki ja lohko omenat. Lorauta pintoihin hieman rypsiöljyä ja grillaa molemmin puolin kauniin väriseksi. Mausta grillatut salaatinpuolikkaat ripauksella suolaa.
Tarjoa paistileikkeet grillatun salaatin, omenoiden sekä sinihomejuusto-dressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon