Meksikolainen kanaburrito

Meksikolainen kanaburrito

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Meksikolainen ilta Kariniemen kotiseudun tapaan. Resepti siihen on yksinkertainen. Maailman parasta kananpoikaa, tuoreita raaka-aineita ja aimo annos rakkautta. Niin helppoa se on!

30 min

8 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

1 prk VIA Tuoremaustetahna Mezcla Mexicali
1 sipuli suikaloituna
1 paprika suikaloituna
2 rkl jalapenoviipaleita
8 kpl tortilloja
200 g creme fraichea
300 guacamolea
tuoretta korianteria


Resepti

Ruskista kananpojan suikaleet ja lisää tuoremaustetahna. Lisää mukaan sipuli sekä paprika ja freesaa hyvin. Lämmitä tortillat ja jaa täyte letuille. Lisää creme fraiche, guacamole, korianteri ja jalapenot. Kierrä tiukaksi rullaksi ja nauti riisin kera tai sellaisenaan.

  • Laktoositon Laktoositon