Meksikolaista kanaa ja papusalaattia

Meksikolaista kanaa ja papusalaattia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Sekoita itse meksikolainen maustetahna Kariniemen Kananpojan Koipireisille. Broileriaterian lisukkeeksi sopii lämmin papusalaatti ja nachoja.

60 min

3 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg

1 ½ rkl punaista currytahnaa
1 rkl rypsiöljyä
½ -1 tl chilirouhetta
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä 

Papusalaatti:
1 sipuli
250 g vihreitä neulapapuja
100 g minimaisseja
2 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 limen mehu
leikattua lehtipersiljaa
nachoja


Resepti

Kuivaa koipireisien pinta talouspaperilla. Sekoita keskenään currytahna, öljy ja mausteet. Hiero maustetahna koipireisien pintaan ja asettele ne sitten uunivuokaan. Paista koipireidet 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia ja valmista sillä aikaa papusalaatti.

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja nypi pavuista päät pois. Kiehauta pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Halkaise minimaissit pituussuunnassa, hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää joukkoon pavut, minimaissit, tomaatit ja soijakastike. Kaada sekaan vielä limen mehu ja koipireisistä irronnutta lientä. Anna ainesten kuumentua hetki pannulla.

Tarjoile kypsät koipireidet lämpimän papusalaatin ja nachojen kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen