Meksikolaista kanaa ja papusalaattia
Sekoita itse meksikolainen maustetahna Kariniemen Kananpojan Koipireisille. Broileriaterian lisukkeeksi sopii lämmin papusalaatti ja nachoja.
3 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg
1 ½ rkl punaista currytahnaa
1 rkl rypsiöljyä
½ -1 tl chilirouhetta
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Papusalaatti:
1 sipuli
250 g vihreitä neulapapuja
100 g minimaisseja
2 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 limen mehu
leikattua lehtipersiljaa
nachoja
Resepti
Kuivaa koipireisien pinta talouspaperilla. Sekoita keskenään currytahna, öljy ja mausteet. Hiero maustetahna koipireisien pintaan ja asettele ne sitten uunivuokaan. Paista koipireidet 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia ja valmista sillä aikaa papusalaatti.
Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja nypi pavuista päät pois. Kiehauta pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Halkaise minimaissit pituussuunnassa, hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää joukkoon pavut, minimaissit, tomaatit ja soijakastike. Kaada sekaan vielä limen mehu ja koipireisistä irronnutta lientä. Anna ainesten kuumentua hetki pannulla.
Tarjoile kypsät koipireidet lämpimän papusalaatin ja nachojen kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen