Minestronekeitto kanasta
Kuuma broilerikeitto lämmittää kylmänä iltana. Kanaminestrone on kasvisversioita ravitsevampi, mutta silti kevyt ateria. Jos haluat gluteenittoman vaihtoehdon, vaihda pastan tilalle riisi.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
oliiviöljyä
2 porkkanaa
1 sipuli
1 pala varsiselleriä
¼ valkokaalia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
100 g ruispastaa
n. 1 l vettä tai kanalientä
ruukku tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria
parmesanjuustoa
Resepti
Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja heitä sekaan fileesuikaleet ja tomaattipyree. Pyöräytä kattilan sisältöä pari kertaa ja lisää joukkoon kasvikset. Lisää vielä kanaliemi ja hauduta seosta noin tunti. Hauduttamisen jälkeen lisää kattilaan vielä pasta ja anna sen turvota noin 10 minuuttia. Viimeistele ruoka leikatulla basilikalla. Tarkista vielä maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kun annostelet keiton kulhoihin, raasta päälle hieman parmesanjuustoa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen