Minuuttipihvi® herkkusienikastikkeella
Kananpojan Minuuttipihvi® -tuotteista valmistat nopeasti maittavan kana-aterian. Kananpojan pihvin seuraksi sopii riisi ja yrttinen herkkusienikastike.
5-8 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
1 muna
1 ½ dl korppujauhoja
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
rypsiöljyä ja nokare voita paistamiseen
Kastike:
2-4 rkl rypsiöljyä
1 iso sipuli
400 g tuoreita herkkusieniä
4 valkosipulinkynttä
400 g ranskankermaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
1 dl ruohosipulia tai persiljaa leikattuna
muutaman timjaminoksan lehdet
Resepti
Riko muna syvälle lautaselle ja hajota rakenne haarukalla. Laita korppujauhot toiselle lautaselle ja sekoita niihin suolaa ja mustapippuria. Käännä Kananpojan Minuuttipihvit ensin munassa ja sitten maustetuissa korppujauhoissa molemmin puolin. Paista pihvit pannulla kypsäksi, noin kolme minuuttia per puoli.
Kuutioi sipuli, viipaloi herkkusienet ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Lisää joukkoon sipuli ja hetken päästä myös herkkusienet ja valkosipuli. Kääntele seosta muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle vielä ranskankerma, mausteet ja yrtit. Kiehauta ja tarkista lopuksi maku. Tarjoa Kananpojan Minuuttipihvit herkkusienikastikkeen ja keitetyn riisin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen