Mongolialainen kana

Mongolialainen kana

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Pyörittele paistisuikaleet vehnäjauhoissa. Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa tai wokpannulla. Lisää paistisuikaleet ja ruskista. Nosta paistisuikaleet lautaselle.
  • Huuhtele paprikat, poista valkoiset siemenkalvot ja leikkaa paprikat suikaleiksi.
  • Huuhtele kevätsipulit ja leikkaa ne muutaman sentin pituisiksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
  • Mittaa paistokasariin kanaliemi, soija, hoisinkastike, ruokosokeri, valkosipulit ja inkivääri. Kuumenna seos.
  • Lisää joukkoon paistisuikaleet ja paprikasuikaleet. Kypsennä 6-8 minuuttia.
  • Lisää kevätsipulinvarret ja seesaminsiemenöljy. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla.
  • Tarjoa mongolialainen kana riisin kanssa.

Kokeile reseptejä