Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing
Ai että, kun kaupasta saisi mozzarellalla valmiiksi täytettyjä kananpojan fileitä… Ei mutta hetkinen, niinhän niitä saakin! Näissä täytetyissä fileissä on mehukas mozzarellatäyte ja ihana crispy pinta. Lyttypotut, kuten kaikki tietävät, sopivat kaiken kanssa, ja ennen kaikkea mozzarellatäytteisten kananpojan fileiden ja basilikadressingin kera.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan täytetty filee Crispy Mozzarella 370 g
600 g pieniä perunoita
6 valkosipulinkynttä
8 timjaminoksaa (lehdet riivittyinä)
2 tl savupaprikajauhetta
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Basilikadressing:
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
½ ruukkua basilikaa
1 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
Resepti
Hienonna basilika ja sekoita se majoneesin ja ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja valuta huolellisesti. Asettele kypsät perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja painele ne esim. kattilanpohjalla lyttyyn. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Murskaa valkosipulinkynnet veitsen lappeella. Ripottele perunoiden pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria, timjami, valkosipuli ja savupaprikajauhetta. Paahda 250-asteisessa uunissa rapsakoiksi ja kauniin paahtuneen värisiksi.
Paista täytetyt kananpojan fileet tilkassa rypsiöljyä kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa fileet lyttypottujen ja basilikadressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon