Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing
Ai, että kun kaupasta saisi mozzarellalla valmiiksi täytettyä kananpojan fileitä… ei mutta hetkinen, niinhän niitä saakin. Näissä täytetyissä fileissä on mehukas mozzarella täyte ja ihana crispy pinta. Lyttypotut, kuten kaikki tietää sopii kaiken kanssa, ja ennen kaikkea mozzarella täytteisten kananpojan fileiden ja basilikadressingin kera.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan täytetty filee Crispy Mozzarella 370 g
600 g pieniä perunoita
6 valkosipulin kynttä
8 timjamin oksaa (lehdet riivittynä)
2 tl savupaprikajauhetta
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Basilikadressing:
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
½ ruukkua basilikaa
1 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
Resepti
Hienonna basilika ja sekoita se majoneesin ja ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja valuta huolellisesti. Asettele kypsät perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja painele ne esim. kattilan pohjalla lyttyyn. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Ripottele pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria ja savupaprikajauhetta. Paahda 250-asteisessa uunissa rapsakoiksi ja kauniin paahtuneen värisiksi.
Paista täytetyt kananpojan fileet tilkassa rypsiöljyä kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa fileet lyttypottujen ja basilikadressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon