Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing

Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Hienonna basilika ja sekoita se majoneesin ja ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
  • Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja valuta huolellisesti. Asettele kypsät perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja painele ne esim. kattilanpohjalla lyttyyn. Lorauta pintaan oliiviöljyä. 
  • Murskaa valkosipulinkynnet veitsen lappeella. Ripottele perunoiden pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria, timjami, valkosipuli ja savupaprikajauhetta. Paahda 250-asteisessa uunissa rapsakoiksi ja kauniin paahtuneen värisiksi.
  • Paista täytetyt kananpojan fileet tilkassa rypsiöljyä kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa fileet lyttypottujen ja basilikadressingin kera.

Kokeile reseptejä