Nopea kanapasta
Pyöräytä pannulla tagliatelle al pollo aitoon italialaiseen malliin! Näin syntyy maistuva päivällinen helposti ja nopeasti, vain viidessätoista minuutissa. Tämä kermainen broileripasta saa kiehtovan erityismakunsa gorgonzola-juustosta. Välimeren henkeä tuovat myös crème fraîche ja paahdetut pinjansiemenet. Helppoa ja hyvää!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
300 g tagliatellea
200 g creme fraichea
150 g gorgonzolaa
kourallinen paahdettuja pinjansiemeniä
rucolaa
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Keitä tagliatelle suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla ja mausta ne suolalla ja mustepippurilla. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon creme fraiche sekä gorgonzola. Kun juusto on sulanut, lisää joukkoon valutettu pasta. Sekoittele minuutin verran ja nostele pasta tarjolle. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä ja tarjoile viipymättä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen