Nopea kanapasta

Nopea kanapasta
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Pyöräytä pannulla tagliatelle al pollo aitoon italialaiseen malliin! Näin syntyy maistuva päivällinen helposti ja nopeasti, vain viidessätoista minuutissa. Tämä kermainen broileripasta saa kiehtovan erityismakunsa gorgonzola-juustosta. Välimeren henkeä tuovat myös crème fraîche ja paahdetut pinjansiemenet. Helppoa ja hyvää!

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

300 g tagliatellea
200 g creme fraichea
150 g gorgonzolaa
kourallinen paahdettuja pinjansiemeniä
rucolaa
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Keitä tagliatelle suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla ja mausta ne suolalla ja mustepippurilla. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon creme fraiche sekä gorgonzola. Kun juusto on sulanut, lisää joukkoon valutettu pasta. Sekoittele minuutin verran ja nostele pasta tarjolle. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä ja tarjoile viipymättä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen