Nopea Poppis-pizza
Kariniemen Poppikset käyvät hyvin myös pizzan täytteiksi. Varsinaisen pikaruoan saat käyttämällä valmista tomaattikastiketta ja pizzapohjia.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
2 kpl valmis pizzapohja (ø n.15cm)
2 dl pizza- tai pastakastiketta (esim. Raguletto)
1 kpl pieni punasipuli ohuina suikaleina
muutama kirsikkatomaatti halkaistuna
1 dl juustoraastetta
nippu rucolaa
creme fraichea
Resepti
Levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle. Ripottele halkaistut Poppikset, punasipulisuikaleet ja kirsikkatomaatit kastikkeen päälle. Laita päällimmäiseksi vielä juustoraaste ja paista pizzaa 10-12 minuuttia 225°C uunissa. Koristele creme fraichella ja tuoreella rucolalla ennen tarjoilua.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia