Nopea Poppis-pizza

Nopea Poppis-pizza

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Poppikset käyvät hyvin myös pizzan täytteiksi. Varsinaisen pikaruoan saat käyttämällä valmista tomaattikastiketta ja pizzapohjia.

20 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

2 kpl valmis pizzapohja (ø n.15cm)
2 dl pizza- tai pastakastiketta (esim. Raguletto)
1 kpl pieni punasipuli ohuina suikaleina
muutama kirsikkatomaatti halkaistuna
1 dl juustoraastetta
nippu rucolaa
creme fraichea


Resepti

Levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle. Ripottele halkaistut Poppikset, punasipulisuikaleet ja kirsikkatomaatit kastikkeen päälle. Laita päällimmäiseksi vielä juustoraaste ja paista pizzaa 10-12 minuuttia 225°C uunissa. Koristele creme fraichella ja tuoreella rucolalla ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia