Nopeat kanatacot

Nopeat kanatacot

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kunnon kanatacot ovat illanistujaisten kunkku. Kasvisten osalta päätään ei tarvitse vaivata, sillä ne tulevat kätevästi mukana Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiiden Filee- & kasvissuikaleiden mukana. Kun tuoretomaattisalsakin valmistuu tuossa tuokiossa, niin tähän herkkuun ei aikaa suotta tuhraannu.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Classic 400 g

 

Cheddar-ranskankerma:

1 dl ranskankermaa
1 dl cheddarkastiketta esim. Valio Koskenlaskija®

Salsa:

2 tomaattia
1 punainen chili
1 ruukku korianteria
½ punasipuli
½ - 1 limen mehu ja raastettu kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

maissitacolettuja
korianteria viimeistelyyn


Resepti

Paista filee- & kasvissuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja kypsiksi. Lämmitä tacoletut mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi tomaatit. Hienonna chili, punasipuli ja korianteri. Sekoita kaikki salsan raaka-aineet keskenään ja tarjoa maissitacojen kanssa.

Sekoita cheddarkastike ja ranskankerma keskenään.

Täytä tacot kypsillä filee- & kasvissuikaleilla, cheddar-ranskankermalla ja salsalla. Nauti!

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon