Nopeat kanatacot
Nopeat kanatacot ovat illanistujaisten kunkku. Kun tuoretomaattisalsakin valmistuu tuossa tuokiossa, niin tähän herkkuun ei aikaa suotta tuhraannu.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g
Cheddar-ranskankerma:
1 dl ranskankermaa
1 dl cheddarkastiketta esim. Valio Koskenlaskija®
Salsa:
2 tomaattia
1 punainen chili
1 ruukku korianteria
½ punasipuli
½ - 1 limen mehu ja raastettu kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
maissitacolettuja
korianteria viimeistelyyn
Resepti
Paista paistisuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja kypsiksi. Lämmitä tacoletut mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuutioi tomaatit. Hienonna chili, punasipuli ja korianteri. Sekoita kaikki salsan raaka-aineet keskenään ja tarjoa maissitacojen kanssa.
Sekoita cheddarkastike ja ranskankerma keskenään.
Täytä tacot kypsillä paistisuikaleilla, cheddar-ranskankermalla ja salsalla. Nauti!
-
Gluteeniton
-
Laktoositon