Nopeat kanatacot
Kunnon kanatacot ovat illanistujaisten kunkku. Kasvisten osalta päätään ei tarvitse vaivata, sillä ne tulevat kätevästi mukana Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiiden Filee- & kasvissuikaleiden mukana. Kun tuoretomaattisalsakin valmistuu tuossa tuokiossa, niin tähän herkkuun ei aikaa suotta tuhraannu.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Classic 400 g
Cheddar-ranskankerma:
1 dl ranskankermaa
1 dl cheddarkastiketta esim. Valio Koskenlaskija®
Salsa:
2 tomaattia
1 punainen chili
1 ruukku korianteria
½ punasipuli
½ - 1 limen mehu ja raastettu kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
maissitacolettuja
korianteria viimeistelyyn
Resepti
Paista filee- & kasvissuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja kypsiksi. Lämmitä tacoletut mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuutioi tomaatit. Hienonna chili, punasipuli ja korianteri. Sekoita kaikki salsan raaka-aineet keskenään ja tarjoa maissitacojen kanssa.
Sekoita cheddarkastike ja ranskankerma keskenään.
Täytä tacot kypsillä filee- & kasvissuikaleilla, cheddar-ranskankermalla ja salsalla. Nauti!
-
Gluteeniton
-
Laktoositon