Nuggetit ja kasvikset tzatziki-dipillä
Kananugetit sovivat dippailuun yhdessä kasvisten kanssa. Kokoa annos omia suosikkikasviksia ja nauti!
2-3 annosta
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Nuggetit 200 g
1-2 isoa porkkanaa kuorittuna
½-1 kurkku
1 punainen paprika
100 g juustoa
½ pieni parsakaali
Tzatziki
200 g maustamatonta jogurttia
10 cm pala kurkkua
1 valkosipulinkynsi
½-1 ruukku tuotetta minttua
ripaus suolaa tarvittaessa
Resepti
Tarjoa nuggetit kuumennettuina tai kylminä.
Leikkaa porkkanat, kurkku, paprika ja juusto tikkumaisiksi suikaleiksi.
Irrota parsakaalista pieniä kukintoja. Asettele ne keoiksi nuggettien kanssa.
Valmista tzatziki.
Raasta kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Mausta hienonnetulle valkosipulilla ja silputulla mintulla.
Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
Dippaile nuggetit ja kasvikset raikkaaseen tzatzikiin.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen