One-pan-tryffelikana

One-pan-tryffelikana

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Helpoiten kananpojan fileepihvit ja kasvikset valmistuvat samassa pannussa. Violetit kukakaalit tuovat broileriannokseen ihanaa värikkyyttä.

35 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton 600 g

Tryffelivoi

100 g voita
15 g öljyyn säilöttyä tryffelimurskaa
1/2 valkosipulin kynsi raastettuna

¾ tl suolaa
¾ tl mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 pkt broccoliinia ja fiorina-kaaleja
1 liila kukkakaali
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 dl paahdettuja manteleita


Resepti

Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.

Nosta broileri huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Hiero lihan pintaan suola ja pippuri. Ruskista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin.

Huuhtele  kaalit. Irrota liilasta kukkakaalista kukinnot ja asettele kaikki kaalit valurautapannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi tryffelivoit ja ripottele kaalien pinnalle. Nosta lopuksi päälle fileepihvit.

Paista uunissa 175 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes voi on sulanut ja kaalit hieman pehmenneet. Rouhi lopuksi joukkoon mantelit.