Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

One-pan-tryffelikana

One-pan-tryffelikana

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Helpoiten kananpojan fileepihvit ja kasvikset valmistuvat samassa pannussa. Violetit kukakaalit tuovat broileriannokseen ihanaa värikkyyttä.

35 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan hienoimmat fileepihvit & tryffelivoita 285 g

¾ tl suolaa
¾ tl mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 pkt broccoliinia ja fiorina-kaaleja
1 liila kukkakaali
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 dl paahdettuja manteleita


Resepti

Nosta broileri huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Hiero lihan pintaan suola ja pippuri. Ruskista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin.

Huuhtele  kaalit. Irrota liilasta kukkakaalista kukinnot ja asettele kaikki kaalit valurautapannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi tryffelivoit ja ripottele kaalien pinnalle. Nosta lopuksi päälle fileepihvit.

Paista uunissa 175 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes voi on sulanut ja kaalit hieman pehmenneet. Rouhi lopuksi joukkoon mantelit.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.