One-pan-tryffelikana
Helpoiten kananpojan fileepihvit ja kasvikset valmistuvat samassa pannussa. Violetit kukakaalit tuovat broileriannokseen ihanaa värikkyyttä.
2 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton 600 g
Tryffelivoi
100 g voita
15 g öljyyn säilöttyä tryffelimurskaa
1/2 valkosipulin kynsi raastettuna
¾ tl suolaa
¾ tl mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 pkt broccoliinia ja fiorina-kaaleja
1 liila kukkakaali
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 dl paahdettuja manteleita
Resepti
Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.
Nosta broileri huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Hiero lihan pintaan suola ja pippuri. Ruskista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin.
Huuhtele kaalit. Irrota liilasta kukkakaalista kukinnot ja asettele kaikki kaalit valurautapannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi tryffelivoit ja ripottele kaalien pinnalle. Nosta lopuksi päälle fileepihvit.
Paista uunissa 175 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes voi on sulanut ja kaalit hieman pehmenneet. Rouhi lopuksi joukkoon mantelit.