OnePot -kanapata
Tästä ei ruuan valmistaminen helpommaksi mene! OnePot –kanapata valmistuu miltei itsekseen. Herkulliseksi hautunut kaalia, joka on mehevöitetty HK Amerikan Pekoni® Lastuilla, nam! Tähän vielä rapeakuorinen Kananpoika, niin kotoilu voi alkaa hyvältä tuoksuvassa keittiössä.
2 annosta
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,2 kg
150 g HK Amerikan Pekoni® Lastu
1 kg valkokaalia reiluina suikaleina
2 sipulia suikaleina
2 rkl dijonsinappia
2 rkl juoksevaa hunajaa
3 timjaminoksaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 pullo (0,33l) kuivaa omenasiideriä
Resepti
Ruskista pekonilastut padassa. Lisää joukkoon kaali- ja sipulisuikaleet ja anna sekoittele viitisen minuuttia.
Sekoita joukkoon loput ainekset kananpoikaa lukuun ottamatta ja anna kiehahtaa.
Asettele kananpojat kaaliseoksen päälle.
Kypsennä 175- asteisessa uunissa 30 minuuttia. Laske uunin lämpötila 150-asteiseksi ja jatka kypsentämistä vielä tunnin ajan.
-
Gluteeniton