Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

OnePot -kanapata

OnePot -kanapata

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tästä ei ruuan valmistaminen helpommaksi mene! OnePot –kanapata valmistuu miltei itsekseen. Herkulliseksi hautunut kaalia, joka on mehevöitetty HK Amerikan Pekoni® Lastuilla, nam! Tähän vielä rapeakuorinen Kananpoika, niin kotoilu voi alkaa hyvältä tuoksuvassa keittiössä.

0 min

2 annosta

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Uunimaustettua Kananpoikaa chili-korianteri 700 g

150 g HK Amerikan Pekoni® Lastu
1 kg valkokaalia reiluina suikaleina
2 sipulia suikaleina
2 rkl dijonsinappia
2 rkl juoksevaa hunajaa
3 timjaminoksaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 pullo (0,33l) kuivaa omenasiideriä


Resepti

Ruskista pekonilastut padassa. Lisää joukkoon kaali- ja sipulisuikaleet ja anna sekoittele viitisen minuuttia.
Sekoita joukkoon loput ainekset kananpoikaa lukuun ottamatta ja anna kiehahtaa.
Asettele kananpojat kaaliseoksen päälle.

Kypsennä 175- asteisessa uunissa 30 minuuttia. Laske uunin lämpötila 150-asteiseksi ja jatka kypsentämistä vielä tunnin ajan.

  • Gluteeniton Gluteeniton