Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa

Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Minuuttipihvi® Hunaja-curry kruunaa mehevän kermaisen vuohenjuustopastan. Tässä on herkullinen ja nopea arkipäivien pelastaja.

25 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja-curry 370 g

300 g tagliatelle -tuorepastaa
150 g vuohenjuustoa
80 g aurinkokuivattuatomaattia
2 dl ruokakermaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
½ dl pastan keitinvettä
1 dl raastettua parmesaania


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Paista Minuuttipihvit rypsiöljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin ja aseta sivuun odottamaan.

Paista kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit pannulla omassa öljyssään. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi sekä murenna vuohenjuusto sekaan. Sekoita vuohenjuustokerma valutetun pastan kanssa ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.

Tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.