Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa
Kariniemen Minuuttipihvi® Hunaja-curry kruunaa mehevän kermaisen vuohenjuustopastan. Tässä on herkullinen ja nopea arkipäivien pelastaja.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja-curry 370 g
300 g tagliatelle -tuorepastaa
150 g vuohenjuustoa
80 g aurinkokuivattuatomaattia
2 dl ruokakermaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
½ dl pastan keitinvettä
1 dl raastettua parmesaania
Resepti
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Paista Minuuttipihvit rypsiöljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin ja aseta sivuun odottamaan.
Paista kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit pannulla omassa öljyssään. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi sekä murenna vuohenjuusto sekaan. Sekoita vuohenjuustokerma valutetun pastan kanssa ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
Tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.