Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa
Tässäpä annos, jolla voit tuoda hieman luksusta arkeen. Kananpojan Rintafileen voit vaihtaa myös vaikkapa nopeasti kypsyvään Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españoliin.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
2 rosmariinin oksaa
1 punainen chili paloiteltuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
Porkkanapyree:
850g porkkanaa
50 g voita
3 dl kuohukermaa
1 tl currya
suola
Rucolapesto:
100 g rucolaa
2 valkosipulin kynttä
2 rkl pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaania
1,5 dl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
Resepti
Aloita porkkanapyreen valmistuksella. Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen curryn kanssa. Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
Rucolapesto valmistuu vaikkapa porkkanoiden kiehuessa. Laita kaikki peston ainekset kulhoon ja poraa sauvasekoittajalla sileäksi tahnaksi.
Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariinin oksat. Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.