Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa

Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tässäpä annos, jolla voit tuoda hieman luksusta arkeen. Kananpojan Rintafileen voit vaihtaa myös vaikkapa nopeasti kypsyvään Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curryyn.

40 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rintafilee maustamaton n. 550 g

2 rosmariinin oksaa
1 punainen chili paloiteltuna
suolaa
rouhittua mustapippuria

Porkkanapyree:

850g porkkanaa
50 g voita
3 dl kuohukermaa
1 tl currya
suola

Rucolapesto:

100 g rucolaa
2 valkosipulin kynttä
2 rkl pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaania
1,5 dl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria


Resepti

Aloita porkkanapyreen valmistuksella. Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen curryn kanssa. Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.

Rucolapesto valmistuu vaikkapa porkkanoiden kiehuessa. Laita kaikki peston ainekset kulhoon ja poraa sauvasekoittajalla sileäksi tahnaksi.

Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariinin oksat. Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.