Paistettua kananpoikaa, vihreää parsaa ja sinihomejuustoa

Paistettua kananpoikaa, vihreää parsaa ja sinihomejuustoa

Kokonaisaika: 100 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Hiero pesto sekä suola kananpojan pintaan niin, että se maustuu kauttaaltaan.
  • Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita kananpoika uunivuoassa uuniin ja paista noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes lintu on kauniisti paistunut ja sisälämpötila on 75 astetta.
  • Grillaa tai pariloi parsoja noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne saavat kauniin grillatun pinnan ja ovat napakan kypsiä.
  • Pyörittele grillatut parsat pienessä määrässä oliiviöljyä ja ripottele pinnalle hieman suolaa.
  • Paloittele pekoni ja paista rapsakaksi paistinpannulla. Sekoita grillatut parsat, pekoni ja murustettu sinihomejuusto.
  • Käytä vielä hetki grillissä tai uunissa, että juusto hieman sulaa. Tarjoa kokonaisena paistetun kananpojan kanssa.

Kokeile reseptejä