Paistettua kananpoikaa, vihreää parsaa ja sinihomejuustoa
Mehevä kananpoika, grillatut parsat, sinihomejuusto ja rapsakka pekoni siivittävät tämän kanaherkun täydelliseksi juhlapöydän vetonaulaksi. Kokonaisena paistettava Kananpoika on vaivaton tapa valmistaa mehukasta kananpoikaa.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 kokonainen kananpoika
2 rkl pestoa
suolaa maun mukaan
1 nippu vihreää parsaa
1 pkt HK Amerikan Pekoni® original
½ pkt sinihomejuustoa
oliiviöljyä
suolaa
Resepti
Hiero pesto sekä suola kananpojan pintaan niin, että se maustuu kauttaaltaan. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita kananpoika uunivuoassa uuniin ja paista noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes lintu on kauniisti paistunut ja sisälämpötila on 75 astetta.
Grillaa tai pariloi parsoja noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne saavat kauniin grillatun pinnan ja ovat napakan kypsiä. Pyörittele grillatut parsat pienessä määrässä oliiviöljyä ja ripottele pinnalle hieman suolaa.
Paloittele pekoni ja paista rapsakaksi paistinpannulla. Sekoita grillatut parsat, pekoni ja murustettu sinihomejuusto. Käytä vielä hetki grillissä tai uunissa, että juusto hieman sulaa. Tarjoa kokonaisena paistetun kananpojan kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon