Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Paistettua kananpoikaa, vihreää parsaa ja sinihomejuustoa

Paistettua kananpoikaa, vihreää parsaa ja sinihomejuustoa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Mehevä kananpoika, grillatut parsat, sinihomejuusto ja rapsakka pekoni siivittävät tämän kanaherkun täydelliseksi juhlapöydän vetonaulaksi. Kokonaisena paistettava Kariniemen Juhlakananpoika on vaivaton tapa valmistaa mehukasta kananpoikaa.

95 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Juhlakananpoika n.1,4 kg

1 nippu vihreää parsaa
1 pkt HK Amerikan Pekoni® original
½ pkt sinihomejuustoa
oliiviöljyä
suolaa


Resepti

Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita kananpoika uunivuoassa uuniin ja paista noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes lintu on kauniisti paistunut ja sisälämpötila on 75 astetta.

Grillaa tai pariloi parsoja noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne saavat kauniin grillatun pinnan ja ovat napakan kypsiä. Pyörittele grillatut parsat pienessä määrässä oliiviöljyä ja ripottele pinnalle hieman suolaa.

Paloittele pekoni ja paista rapsakaksi paistinpannulla. Sekoita grillatut parsat, pekoni ja murustettu sinihomejuusto. Käytä vielä hetki grillissä tai uunissa, että juusto hieman sulaa. Tarjoa kokonaisena paistetun kananpojan kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.