Paistettua kananpojan fileetä, korianterinsiemenillä maustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta
Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.
1-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton 4 x 150 g
Korianterinsiemenillä maustettu porkkanapyree:
850g porkkanaa
50 g voita
3 dl kuohukermaa
3 tl korianterinsiemeniä jauhettuna
suolaa
Tumma rakuunakastike:
1 prk (2 dl) demi glace kastikepohjaa
½ dl punaviiniä
½ pnt rakuunaa
1 rkl sokeria
2 tl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen jauhettujen korianterinsiementen kanssa. Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua rakuuna ja lisää kastikkeeseen. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi.
Paista kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon