Pariloitua kananpojan fileetä, kukkakaalipyreetä ja broccoliinia

Pariloitua kananpojan fileetä, kukkakaalipyreetä ja broccoliinia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Chilillä ja persikalla maustettu Kananpojan Iso fileepihvi tuo sopivalla tulisuudellaan kivaa potkua tähän ruokaan. Fileepihvien rinnalla tarjoiltavat pariloidut broccoliinit puolestaan tuovat mukavaa kontrastia herkän samettiselle kukkakaalipyreelle.

40 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Iso fileepihvi Chili & Persikka 500 g

300 g broccoliineja
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Kukkakaalipyree:

1 kukkakaali
1 dl kuohukermaa
½ tl suolaa


Resepti

Leikkaa kukkakaalista nuput irti. Keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta huolellisesti. Kuumenna kerma kattilassa. Soseuta kukkakaalit sauvasekoittimella tai blenderissä. Lisää mukaan kuumaa kermaa hiljalleen, kunnes pyreen koostumus on silkkinen ja sopivan paksu. Mausta suolalla. Pidä kuumana.

Kuumenna raitaparila/grilli savuavan kuumaksi. Pariloi tai grillaa Kananpojan Isot fileepihvit noin 3 minuuttia per puoli ja laita folion sisään vetäytymään.

Pyörittele broccoliinit oliiviöljyssä ja pariloi kuumassa parilassa tai grillissä noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla.

Kokoa annos ja viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja laadukkaalla oliiviöljyllä.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.