Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pasta carbonara ja herneitä Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Pasta carbonara ja herneitä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Sesonkina tuoreiden herneiden aikaan tämä ruoka on täysin lyömätön herkku – eikä se maistu hullummalta sydäntalvellakaan. Vihreät yrtit ja herneet reilulla kädellä annosteltuna tuovat kieltämättä herkulliseen, mutta tuhtiin kanaruokaan kaivattua kepeyttä. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, maustamaton 520 g

400 g spagettia
100 g pekonia kuutioituna
3 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl herneitä (tuoreita tai pakaste)
ronskisti mustapippuria myllystä ja vielä vähän päälle
2 keltuaista
2 dl kuohukermaa
3 kevätsipulinvartta pilkottuna
puolikkaan sitruunan mehu
1 dl parmesaania raastettuna
1 ruukku tuoretta basilikaa hienonnettuna
suolaa


Resepti

Keitä pasta reilussa suolalla maustetussa vedessä. Ruskista pekonikuutiot oliiviöljyssä.Lisää joukkoon kananpojan fileesuikaleet ja valkosipuli. Paista miedolla lämmöllä 5-8 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.

Lisää joukkoon herneet ja valutettu pasta. Sekoita tasaiseksi. Mausta reippaasti mustapippurilla.

Yhdistä keltuaiset ja kerma. Lisää seos pastan sekaan. Kuumenna miedolla lämmöllä ja viimeistele kevätsipulilla, sitruunanmehulla, parmesaanilla ja basilikalla. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.