Pecorinokananpoikaa

Pecorinokananpoikaa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Pecorino-juustolla ja yrttisellä maustetahnalla gratinoidut kananpojan paistileikkeet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisukkeeksi riittää yksinkertainen salaatti tai vaikka nopeasti paistetut vihannekset.

40 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g

1 prk Via Herbes de Provence Paste
1 dl raastettua pecorino-juustoa
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu


Resepti

Ruskista paistileikkeet pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi. Levitä paistileikkeet uunivuokaan. Sekoita tuoremaustetahna ja juustoraaste keskenään. Levitä juustotahna paistileikkeiden päälle. Raasta päälle sitruunan kuori. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes paistileikkeet ovat kauniisti gratinoituneet. Mausta sitruunan mehulla ja tarjoa raikkaan salaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon