Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pekoniin käärittyä kalkkunan sisäfileetä ja pariloitua parsakaalia

Pekoniin käärittyä kalkkunan sisäfileetä ja pariloitua parsakaalia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Pestolla ja merisuolalla maustettu Kariniemen Kalkkunan sisäfilee rakastaa pekonia. Tämä herkku valmistuu käden käänteessä ja maistuu takuulla koko perheelle. Hoplaa!

35 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan sisäfilee pesto-merisuola n. 600 g

1 pkt HK Amerikan Pekoni®
1 kpl parsakaali
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Kääri pekonit kalkkunan sisäfileiden ympärille ja asettele uuninpellille tai vuokaan. Paista 220 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pekoni saa kauniin värin ja kalkkuna on kypsää.

Kuumenna parila kuumaksi. Leikkaa parsakaalit pitkittäin lohkoiksi. Paahda parilalla molemmin puolin, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.