Pekoniin käärittyä vuohenjuustokanaa

Pekoniin käärittyä vuohenjuustokanaa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tätä klassikkoruokaa lienee tehty Kariniemen kotiseudulla jo kymmeniä vuosia, vaan sepä ei menoa haittaa. Tosin sellainen päivitys reseptiin on tullut, että kananpoika on vaihtunut valmiiksi kypsään Kariniemen Kananpojan Grillifileeseen, joka nopeuttaa ruoanvalmistusprosessia melkoisesti.

30 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät grillifileet 460 g

2-4 viipaletta Amerikan Pekoni®
100 g vuohenjuustoa
1 pss / 200 g pakasteherneitä
1 iso salottisipuli
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä


Resepti

Viipaloi vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kypsiin fileisiin syvä viilto ja täytä fileet vuohenjuustolla. Pyöräytä fileet pekonipakettiin. Paista 220-asteisessa (kiertoilma) uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes pekoni on kauniisti paistunut.

Leikkaa salotti ohuiksi viipaleiksi ja freesaa viipaleet voissa pehmeiksi. Lisää pannulle jäiset pakasteherneet. Freesaa, kunnes herneet ovat sulia ja kuumia. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, sitruunan mehulla ja kuorella sekä oliiviöljyllä.

Tarjoa pekoni-vuohenjuustokananpoika herneiden kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon