Piccata
Italialaista hienostuneisuutta supersimppelissä muodossa. Valkoviini toimii tässä hyvin, mutta kuiva vermutti tuo makuun vieläkin enemmän luonteikkuutta. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
2 rkl oliiviöljyä
25 g voita
suolaa ja pippuria
1 dl kuivaa vermuttia tai valkoviiniä
3 rkl sitruunanmehua
4 rkl kapriksia
4 rkl hienoksi hakattua persiljaa
Resepti
Lämmitä enimmät voista pannulla ja kun voi alkaa vaahdota, paista kananpojan pihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Siirrä paistetut broileripihvit lämpimälle lautaselle ja peitä foliolla.
Lisää vermutti ja sitruunanmehu pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. Anna haihtua puoleen. Sekoita mukaan loput voista ja lopuksi kaprikset sekä persilja. Kaada kastike fileepihvien päälle ja tarjoa heti pastan kera.
Vinkki:
voit valmistaa aterian vaihtoehtoisesti rintafileestä, puolittamalla ja nuijimalla ne ohuiksi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen