Pippuriset kanahampurilaiset
Parhaat hampurilaiset teet itse, vaikkapa Kananpojan Minuuttipihvistä.
6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
2 rkl voita paistamiseen
6 hampurilaissämpylää
200 g maustettua tuorejuustoa
1 rasia (350 g) HK Raikas Raastesalaatti
2 tomaattia viipaleina
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Resepti
Paista Kananpojan Minuuttipihvit kuumalla pannulla voissa. Rouhi päälle reilusti mustapippuria.
Paahda sämpylänpuolikkaat kevyesti uunissa tai grillissä ja voitele molemmat puolikkaat tuorejuustolla.
Täytä hampurilaiset Minuuttipihveillä, Raastesalaatilla ja tomaattiviipaleilla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen