Pippuriset kanapihvit ja kermaperunoita

Pippuriset kanapihvit ja kermaperunoita

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!
Tarjoile Kariniemen Minuuttipihvi® tällä kertaa suosittujen kermaperunoiden kanssa. Voit kokeilla perunoihin myös erilaisia juustoja makuvivahteita antamaan. Näin saat broilerista helposti päivällisen, joka maistuu koko perheelle.
45 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g

1 kg perunoita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
2 rkl voita
suolaa ja rosepippuria
rypsiöljyä


Resepti

Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kaikki ainekset nopeasti voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita perunat syvään uunivuokaan ja kaada mukaan kerma ja maito. Laita vuoka 180 asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi.

Paista Minuuttipihvejä pannulla öljyssä noin kolme minuuttia per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile pihvit kermaperunoiden ja salaatin kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen