Pippuriset kanapihvit ja kermaperunoita
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
1 kg perunoita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
2 rkl voita
suolaa ja rosepippuria
rypsiöljyä
Resepti
Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kaikki ainekset nopeasti voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita perunat syvään uunivuokaan ja kaada mukaan kerma ja maito. Laita vuoka 180 asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi.
Paista Minuuttipihvejä pannulla öljyssä noin kolme minuuttia per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile pihvit kermaperunoiden ja salaatin kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen