Pollo caprese
Kääräise kananpojan leikkeleistä makoisat cocktail-palat. Joskus ulkonäkö on melkein yhtä tärkeää kuin maku, ja näistä pikkusuolaisista löytyy molempia. Varsinkin eriväriset kirsikkatomaatit piristävät hurmaavasti tarjoilua.
4-6 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
250 g mozzarellaa
1 ruukku basilikaa
hammastikkuja
Resepti
- Leikkaa mozzarella pieniksi tangoiksi ja kääri tangot fileeviipaleisiin.
- Pujota hammastikkuihin ensin tomaatinpuolikkaat, sitten rullaksi käärityt basilikanlehdet ja viimeiseksi vielä kana-mozzarellatangot.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton