Pollo Limonello Kariniemen tapaan
Sitruunainen kanapasta on viime vuosien trendiherkku. Nyt Pollo Limonello valmistuu nopeasti myös kotona.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
300 g spagettia
1 sipuli kuutioina
neitsytoliiviöljyä
pieni ripaus cayennepippuria
¼ tl kurkumajauhetta
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
1 rkl kanafondia
1 tl raastettua inkivääriä
½ sitruunan kuori raastettuna ja mehu puristettuna
2 rkl hunajaa
2 dl ruoanvalmistusjogurttia
kourallinen parmesanraastetta
hienonnettua lehtipersiljaa
1 tl suolaa
Resepti
Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
Ruskista fileesuikaleet pannulla oliiviöljyn kera ja lisää joukkoon sipulikuutiot, cayenne ja kurkuma. Pyörittele vielä hetki pannulla ja lisää valkosipulit, kerma, fondi sekä inkivääri. Anna poreilla hiljalleen muutama minuutti ja lisää vielä loput kastikkeen ainekset joukkoon. Sekoittele kunnes juusto on sulanut ja pyörittele valutetun spagetin joukkoon.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen