Poppis-lumiukot

Poppis-lumiukot

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Poppiksista saat hauskan tarjoilun vaikka uudenvuodenjuhliin. Herkulliseen lumipallokokoelmaan sopivat eri poppismakujen lisäksi pienet mozzarellat ja kirsikkatomaatit. Näitä ei voi lakata popsimasta!

25 min

8-10 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

1 kpl Kariniemen Kananpojan Poppis buffalo
1 pkt kirsikkatomaatteja
1 kurkku
3 porkkanaa
1 prk pieniä mozzarellapalloja


Resepti

Keitä porkkanoita noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä, mutta napakoita. Halkaise muutama kirsikkatomaatti puoliksi. Yhdistä yhdellä cocktail-tikulla kolme mozzarellapalloa lumiukoksi ja puolikas kirsikkatomaatti sen hatuksi. Halkaise pari mozzarellapalloa ja yhdistä kaksi puolikasta toisella cocktail-tikulla lumiukon käsiksi. Leikkaa porkkanasta pieni kartio lumiukon nenäksi. Kuumenna Poppiksia 200-asteisessa uunissa tai pannulla noin 10 minuuttia. Leikkaa porkkanoista ohuita siivuja leveästä kohdasta ja paksuja siivuja kapeasta kohdasta. Yhdistä cocktailtikulla kaksi Poppista lumiukoksi ja kaksi porkkananpalaa niiden hatuksi. Täytä tarjoiluastia lumiukoilla, Poppiksilla, mozzarellapalloilla ja kirsikkatomaateilla. Viipaloi vielä kurkkua mukaan.

Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen