Punainen thai-kanacurry
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi®, nuudeleita ja vihanneksia, nopea pyöräytys pannulla ja herkullinen broileriwokki on valmis. Lämpöä talveen tuo täyteläinen ja voimakas punainen thaimaalainen curry-kastike. Valitse nuudeleista täysjyväversio, niin saat lisämakua ja kuitua!
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt (6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
2 rkl öljyä
1 pss wok-vihanneksia
n. 3 rkl punaista curry-tahnaa
1 rkl thai-kalakastike
1 tlk kookosmaitoa
200 g nuudeleita
1 ruukku tuoretta korianteria
Resepti
Leikkaa Minuuttipihvi® neljään osaan. Kuumenna syvä paistinpannu tai wokki, lisää pannulle öljyä ja ruskista Kananpojan palat kevyesti. Keitä samaan aikaan nuudelit ja valuta ne. Lisää pannulle wok-vihannekset ja kuumenna nopeasti. Annostele pannulle punaista curry-tahnaa makusi mukaan. Pyöräytä curry-tahna hyvin vihannesten ja fileeviipaleiden kanssa sekaisin. Lisää seokseen vielä kookosmaito ja anna sen kiehua hetki, kunnes kastike on sopivan sakeaa. Lisää pannulle vielä keitetyt nuudelit. Mausta ruoka lopuksi thaimaalaisella kalakastikkeella ja silputulla tuoreella korianterilla. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen