Puttanescan kanapasta
Pasta puttanesca on suosittu italialainen resepti, jonka nimi vapaasti suomennettuna tarkoittaa pastaa ilotytön tapaan. Välimerellistä makua tähän broileriruokaan tuovat muun muassa anjovis ja oliivirenkaat.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale maustamaton 400 g
300 g penne- tai rigatoni-pastaa
neitsytoliiviöljyä
1 sipuli kuutioituna
1 rkl tomaattipyreetä
2 kpl anjovisfileitä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ punainen chili hienonnettuna
400 g säilykekirsikkatomaatteja
½ dl mustia kalamata-oliivirenkatia
1 rkl kaprismarjoja
kourallinen tuoretta basilikaa hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna paistinpannu ja paista fileesuikaleet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä suikaleet pannulta ja huuhtaise vielä maut kanojen joukkoon pannun pohjalta pienellä vesitilkalla. Kuumenna pannu uudelleen kuullota sipulikuutioita hetki oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree, anjovikset, valkosipulit ja chili. Sekoittele kunnes anjovikset ovat hajonneet. Lisää joukkoon säilyketomaatit ja anna hautua muutama minuutti sekoitellen. Sekoita joukkoon oliivit, kaprikset ja basilika. Tarkista suolan riittävyys ja lisää tarvittaessa anjovisten lientä. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon ja hauduttele 1 minuutti sekoitellen. Tarjoile tuoreen focaccia-leivän kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen