Rapeaa kananpoikaa, aasialainen cole slaw ja gochujangmajoneesia

Rapeaa kananpoikaa, aasialainen cole slaw ja gochujangmajoneesia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Crispy pepper Napostelufileepalat on kuin tehty tähän aasialaishenkiseen herkkuun. Rapeaksi paistettu kananpojanfilee aasialaisen coleslaw'n ja gochujang-majoneesin kera on jotain, mistä jälkipolville kertoa.

40 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepala crispy 400 g

2 porkkanaa
200 g varhais- tai suippokaalia
3 kevätsipulin vartta
1 ruukku korianteria
1 punainen chili

Soija-dressing:

½ dl ponzua (Kikkoman)
3 rkl sweet chili -kastiketta
½ sitruunan mehu
2 rkl miriniä

Gochujang-majoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 rkl gochujang-chilitahnaa
1 rkl sweet chili -kastiketta

Viimeistelyyn:

paahdettuja seesaminsiemeniä


Resepti

Sekoita gochujang-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.

Leikkaa porkkana ja kaali ohuiksi tikuiksi. Viipaloi chili ja kevätsipuli. Laita vihannekset sekoituskulhoon.

Sekoita dressingin ainekset keskenään ja kaada seos vihannesten joukkoon. Sekoita. Viimeistele salaatti silputulla korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.

Paista rapeita fileepaloja pannulla rypsiöljyssä noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita, rapeita ja kypsiä. Voit kypsentää fileepaloja myös air fryerissä 200 asteessa noin 10 minuuttia.

  • Laktoositon Laktoositon