Rapeaa kananpoikaa, aasialainen cole slaw ja gochujangmajoneesia
Kariniemen Kananpojan Crispy pepper Napostelufileepalat on kuin tehty tähän aasialaishenkiseen herkkuun. Rapeaksi paistettu kananpojanfilee aasialaisen coleslaw'n ja gochujang-majoneesin kera on jotain, mistä jälkipolville kertoa.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepala crispy 400 g
2 porkkanaa
200 g varhais- tai suippokaalia
3 kevätsipulin vartta
1 ruukku korianteria
1 punainen chili
Soija-dressing:
½ dl ponzua (Kikkoman)
3 rkl sweet chili -kastiketta
½ sitruunan mehu
2 rkl miriniä
Gochujang-majoneesi:
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 rkl gochujang-chilitahnaa
1 rkl sweet chili -kastiketta
Viimeistelyyn:
paahdettuja seesaminsiemeniä
Resepti
Sekoita gochujang-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
Leikkaa porkkana ja kaali ohuiksi tikuiksi. Viipaloi chili ja kevätsipuli. Laita vihannekset sekoituskulhoon.
Sekoita dressingin ainekset keskenään ja kaada seos vihannesten joukkoon. Sekoita. Viimeistele salaatti silputulla korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Paista rapeita fileepaloja pannulla rypsiöljyssä noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita, rapeita ja kypsiä. Voit kypsentää fileepaloja myös air fryerissä 200 asteessa noin 10 minuuttia.
-
Laktoositon