Rapeat kanan koipireidet uunijuureksilla

Rapeat kanan koipireidet uunijuureksilla

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kanan ja kasvisten liitto paahtuu uunissa ihanan aromikkaaksi. Käy broilerin kypsyessä vaikka lenkillä tai leiki lasten kanssa.

70 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,2 kg

2 perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
2 pientä punajuurta
pala lanttua
½ dl oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
1 sitruunan raastettu kuori
1 rosmariinin oksa
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Ota kanapalat huoneenlämpöön n. 30 min ennen paistamista. Paloittele juurekset ja pyörittele ne öljyssä. Mausta hunajalla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Revi rosmariinista lehdet ja sekoita ne juuresten joukkoon. Laita juurekset uunivuokaan tai -pellille ja nosta kanapalat päälle. Paista 180 asteisessa uunissa noin tunti. Anna levähtää hetki ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen