Rapeat ranch kanatacot

Rapeat ranch kanatacot

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

¡Ay, caramba! Mitkä maut nämä tacot kätkevätkään sisälleen! Makean tulinen tomaatti-jalapenohilloke on kutkuttavan herkullinen lisä rapean kananpojan sisäfileen kanssa tacoletun väliin.

45 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rapeat sisäfileet Ranch 400 g

maissitacolettuja

Nopea tomaatti-jalapenohilloke:

5 tomaattia kuutioituna
1 punainen jalapeno kuutioituna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3 rkl tummaa ruokosokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Lisäksi:

korianteria
2 retiisiä ohueksi viipaloituna
1 lime


Resepti

Kuumenna kasari tai pieni kattila keskilämmöllä. Lisää pannulle tilkka rypsiöljyä, tomaatit, valkosipuliviipaleet ja jalapenokuutiot. Kuullota hetken aikaa. Lisää pannulle valkoviinietikka ja kiehauta, kunnes etikasta on jäljellä enää tilkka. Lisää pannulle sokeri, suola ja rouhittu mustapippuri. Anna seoksen pulputtaa hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen, kunnes seos alkaa olla hillokemaista. Jäähdytä.

Paista rapeat sisäfileet rypsiöljyssä molemmin puolin noin 2 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Kuumenna tacoletut ja täytä ne rapeaksi paistetuilla ranch sisäfileillä, tomaatti-jalapenohillokkeella, retiisiviipaleilla ja tuoreella korianterilla. Mausta halutessasi lopuksi limen mehulla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon