Rapeita kanansiipiä ja korianteripestoa

Rapeita kanansiipiä ja korianteripestoa

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korianteripesto tuo tasapainoa ja raikkautta näille rapsakoille ja tulisille kanansiiville. Mikä olisikaan ihanampi ruoka viikonlopun illanistujaisiin kuin iso vadillinen näitä herkullisen rapeita ja tulisia siipiä!

30 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Crispy hot wings 700 g

 

Korianteripesto:

1 ruukku korianteria
1 ruukku basilikaa
½ dl pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaania
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria
1 dl rypsiöljyä


Resepti

Laita kaikki korianteripeston ainekset kutterin tai tehosekoittimen kulhoon ja surauta pestomaiseksi kastikkeeksi.

Levitä siivet uunipellille ja paahda 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Siivet kannattaa kääntää puolessa välin paistoa, jolloin saat niistä extrarapsakoita.

Laita paistetut siivet tarjoiluastiaan ja lusikoi pesto tasaisesti siipien päälle. Viimeistele annos halutessasi vielä chiliviipaleilla ja korianterinoksilla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon