Rapeita kanarenkaita, avokadoa ja nachoja
Tämä viikonlopun leffaherkku valmistuu lähes leffan alkutekstien pyöriessä. Vaikein asia reseptissä on sopivan kypsän avokadon löytäminen. Loppu onkin sitten lastenleikkiä!
2 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 avokado, syöntikypsä
1 pieni pss maissilastuja
10 kpl kirsikkatomaatteja
tilkka limemehua
tuoretta korianteria
Savuchilidippi:
1 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
1 tl limemehua
2 tl chipotle-kastiketta
ripaus sokeria
Resepti
Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
Paista kanarenkaat kullanruskeiksi ja rapeiksi pienessä määrässä rypsiöljyä. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Kuori avokado ja poista siitä kivi. Viipaloi avokado ja purista viipaleille hieman limemehua.
Kokoa nachoannokset ja nauti savuchilidipin kera. Helppoa!
-
Gluteeniton
-
Laktoositon