Rapeita kanarenkaita, avokadoa ja nachoja

Rapeita kanarenkaita, avokadoa ja nachoja

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämä viikonlopun leffaherkku valmistuu lähes leffan alkutekstien pyöriessä. Vaikein asia reseptissä on sopivan kypsän avokadon löytäminen. Loppu onkin sitten lastenleikkiä!

15 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Kanarenkaat Gluteeniton 200 g

1 avokado, syöntikypsä
1 pieni pss maissilastuja
10 kpl kirsikkatomaatteja
tilkka limemehua
tuoretta korianteria

Savuchilidippi:

1 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
1 tl limemehua
2 tl chipotle-kastiketta
ripaus sokeria


Resepti

Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.

Paista kanarenkaat kullanruskeiksi ja rapeiksi pienessä määrässä rypsiöljyä. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Kuori avokado ja poista siitä kivi. Viipaloi avokado ja purista viipaleille hieman limemehua.

Kokoa nachoannokset ja nauti savuchilidipin kera. Helppoa!

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon