Rosmariinilla maustettu kana-pekonipasta
Tämä pasta saa vihreän sävynsä kesäkurpitsoista ja herkullisen makunsa broilerisuikaleista. Kruunaa päivän ruoka valkosipulitujauksella.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
400 g spagettia
4 siivua HK Amerikan pekoni®
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
3 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
1 rkl hienonnettua rosmariinia
2 rkl hienonnettua persiljaa
2 rkl sitruunanmehua
oliiviöljyä paistamiseen
Resepti
Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja poista sen pehmeä sisus veitsellä. Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pekoni. Paista pekonia ja vihanneksia kuumalla pannulla kunnes ne saavat hiukan väriä. Laita joukkoon kanasuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää mukaan vielä ruokakerma ja yrtit. Hauduta kastiketta noin viisi minuuttia ja mausta se lopuksi sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja juustoraasteen kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen